Informații rapide

Compania Urs Construct își are sediul în Alba Iulia, pe strada Calea Moților, la numărul 108 A. Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, cu serviciile pe care le oferim sau cu portofoliul de clienți, puteți accesa categoriile dedicate de pe acest site.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am to 5pm; icon_widget_image Calea Moților, la numărul 108 A, Alba Iulia icon_widget_image 0358.109.532 0758. 316.748 icon_widget_image office@ursconstruct.ro
Image Alt

Montaj Pavaje

Rezultatele obtinute pana in prezent ne dau garantia si siguranta ca suntem pe drumul cel bun.

Urs Construct
Alege ce e mai bun

Montaj profesionist la
tine acasa

Pavaje

Pentru instituțiile publice, cat si pentru persoanele fizice sau juridice.

Garantie

Garanție pentru pavajele pe care veti calca zi de zi.

Mentenanta

Va oferim servicii de mentenanta pentru toate produsele noastre.

Echipa

Omul sfinteste locul, iar noi ne mandrim cu echipele potrivite oricarei provocari.

Calitate

Tinem la calitatea serviciilor oferite si la viziunile clientilor nostri.

Alege cu stil

Pasii a milioane de oameni

Una dintre cele mai importante laturi ale activitatii noastre o reprezinta montajul de pavaje. Suntem mandri de faptul ca, deja, suntem recunoscuti ca fiind printre cele mai cunoscute companii care activeaza in acest domeniu. Echipa Urs Construct ofera montaj profesionist pentru orice tip de pavaje, atat pentru institutiile publice, cat si pentru persoanele fizice sau juridice. Trebuie sa stiti ca profesionistii nostri va stau la dispoziție cu consiliere completa, de la cel mai bun strat suport recomandat pentru suprafata care se doreste a fi pavata, pana la cel mai potrivit furnizor de pavaje. In plus, oferim garantie si mentenanta pavajelor pe care veti calca zi de zi. De retinut: Elis Pavaje, brand-ul numarul 1 in Romania in materie de productie pavaje, este organizatia care ne recomanda si cu care avem o colaborare pavata pe incredere. “Pavajele montate de noi au purtat si continua sa poarte pasii a milioane de oameni iar acest lucru nu poate decat sa ne motiveze si pe viitor. Nici o satisfacte nu e prea mare decat cea pe care ti-o aduce privelistea unei curti, a unei piete ori a unui drum pavat de noi. Ramanem motivati sa ne continuam misiunea de a le oferi clientilor nostri un raport de exceptie intre calitate-pret”, precizeaza Daniel Urs, managerul general al Urs Construct.

+20 +20

Ani de experienta

+250 +250

Clienti

+400 +400

Proiecte realizate