Informații rapide

Compania Urs Construct își are sediul în Alba Iulia, pe strada Calea Moților, la numărul 108 A. Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, cu serviciile pe care le oferim sau cu portofoliul de clienți, puteți accesa categoriile dedicate de pe acest site.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am to 5pm; icon_widget_image Calea Moților, la numărul 108 A, Alba Iulia icon_widget_image 0358.109.532 0758. 316.748 icon_widget_image office@ursconstruct.ro
Image Alt

Constructii

Rezultatele obtinute pana in prezent ne dau garantia si siguranta ca suntem pe drumul cel bun.

Urs Construct
Alege ce e mai bun

Ne plac provocarile

Consultanta

Oferim consultanta si implementam cele mai bune solutii.

Garantie

Garanție pentru serviciile si solutiile oferite clientilor nostri.

Lucrari

Lucrari ample de terasamente precum si lucrari dedicate proiectarii si execuției constructiilor.

Echipa

Implementam cele mai bune solutii cu care venim in intampinarea clientilor actuali si viitori.

Calitate

Tinem la calitatea serviciilor oferite, la viziunile clientilor nostri precum si la corectitudine.

Alege cu stil

Un client multumit, un nou pas inainte

Echipa Urs Construct reuneste cateva zeci de persoane, de la ingineri, la topografi si de la muncitori la oameni de marketing, care ofera consultanta si implementeaza cele mai bune soluti cu care venim in intampinarea clientilor actuali si viitori. Munca acestor profesionisti este dublata de utilaje performante care ne aduc in situatia de a face fata, cu succes, oricaror tip de provocari. Portofoliul nostru include lucrari ample de terasamente (afalt, borduri, pavaje, zone verzi) precum si lucrari dedicate proiectarii si executiei constructiilor civile si industriale, de orice tip. „Mereu am fost de parere ca cel mai bun feed-back al muncii noastre vine din partea beneficiarilor. Fie ca am lucrat pentru mari lanturi de magazine, pentru diverse primarii ori pentru persoane fizice, am plecat de la premisa ca un client multumit este, de fapt, un nou pas inainte pentru compania noastra. Iar daca tot sunteti pe site-ul nostru, va invit, personal, sa vedeti o mica parte din realizarile noastre de pana acum. Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati la categoria „PORTOFOLIU ” si sa va faceti o parere despre noi”, declara Daniel Urs, managerul general al Urs Construct.

+20 +20

Ani de experienta

+250 +250

Clienti

+400 +400

Proiecte realizate