Informații rapide

Compania Urs Construct își are sediul în Alba Iulia, pe strada Calea Moților, la numărul 108 A. Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, cu serviciile pe care le oferim sau cu portofoliul de clienți, puteți accesa categoriile dedicate de pe acest site.

icon_widget_image Luni-Vineri: 9am to 5pm; icon_widget_image Calea Moților, la numărul 108 A, Alba Iulia icon_widget_image 0358.109.532 0758. 316.748 icon_widget_image office@ursconstruct.ro
Image Alt

Despre noi

INCREDEREA... Se construiește! VIITORUL… Se construiește. Cu răbdare! SUCCESUL… Se construiește. Prin muncă!

Urs Construct

urs construct

Cine suntem?

De 10 ani, la URS CONSTRUCT transformam orice proiect in care ne implicam. Idee devine plan, iar planul se transforma in constructie trainica. Si facem totul la cel mai inalt nivel profesional, certificat. Nu mai putin de 15 ingineri sunt gata in fiecare zi sa iti livreze o solutie pe care tu o credeai imposibila. Alti peste 150 de angajati sunt si ei pregatiti sa transforme planul in realitate. Orice ar insemna ea, de la pavaje montate profesional intr-o curte rezidentiala pana la un intreg complex comercial, construit de la zero. Oamenii sunt valoarea suprema a URS CONSTRUCT, de aceea investim permanent in traininguri, know how si tehnologii de ultima generatie, care sa ii ajute. Sa… va ajute.

Iar daca vorbim de tehnologie si utilaje, la URS CONSTRUCT suntem la zi cu toate: de la macarale la autobasculante grele, de la buldozere,  excavatoare si incarcatoare frontale pana la autogredere si cilindri compactori. Un parc cu peste 60 de utilaje si in continua crestere, toate mereu gata de actiune. Toate ale noastre, absolut tot ce e necesar ca sa nu-ti intarziem proiectul cu timpii de cautare, gasire, inchiriere sau transport.

Indiferent care e proiectul dumneavoastra, indiferent ca e vorba de constructii civile, de constructii industriale sau chiar de demolari, URS CONSTRUCT are solutia tehnica optima. Vezi tot ce stim si putem sa facem pe ursconstruct.ro si cheama-ne rapid. Venim la fel de rapid, vedem despre ce e vorba si trecem la fapte. Pentru ca faptele ne definesc cel mai bine.

Porofoliu

Projects
urs construct

Ce ne recomanda

Profesionalism 0
Calitate 0
promptitudine 0